Blog categorized as Online vindbaarheid

Gevonden worden met website-optimalisatie
Je website optimaliseren. Hoe doe je dat als ondernemer? Begin bij het begin. Houd het overzichtelijk voor de klant en volg de tips van Youvia
Gilles
28-07-20 11:13 - Comment(s)
Door de coronacrisis lopen veel kleine ondernemers het risico hun bedrijf te verliezen. We verzamelde 10 manieren die een kleine bijdrage kunnen leveren om lokale bedrijven overeind te houden.
Sandy
25-03-20 15:36 - Comment(s)
SEO: ben jij op de hoogte?
Zoekmachineoptimalisatie(SEO). Voor velen een haat-liefdeverhouding. Je wilt dat je onderneming in de zoekresultaten gevonden wordt, maar hoe?
Kansen voor ondernemers online
Ondernemers laten kansen liggen in de wereld van online marketing. Zonde, want dit is een goede manier om klanten tevreden te houden.
Sluit 2020 af met haarscherpe online ads
Het maximale halen uit het eind van 2020? Met deze 5 tips van Youvia over online ads kom je verder.
Online marketing
Als SEO- en SEA- experts presenteren we regelmatig ons bereikmodel en ons stappenplan voor online marketing. En dat is logisch in de jungle van websites, providers en technische mogelijkheden. Beide modellen bieden begeleiding en inzicht in wat u moet of moet doen in online marketing.
Google over lokale ranking
Google deelt eindelijk een stukje van hun allergrootste geheim: net algoritme dat de volgorde van lokale zoekopdrachten bepaalt. Nooit eerder werd zwart op wit inzicht gegeven in de factoren die bepalen op welke plek je bedrijf getoond wordt in een zoekopdracht.
Wat betekent de herpositionering van Google+?
Google+ verdwijnt in de huidige vorm, maar blijft wel degelijk bestaan. Alleen met een heel ander doel. Google wil zich met de dienst namelijk richten op de interne communicatie binnen (grote) bedrijven.
Mobiel zoeken: 3 Google trends
Elke maand bezoeken mensen wereldwijd 1,5 miljard winkels en andere bedrijfslocaties op basics van een mobiele zoekopdracht via Google. 3 interessante inzichten over mobiele zoekopdrachten naar bedrijfsgegevens.
Versterk de band met je klant
Ken jij de kracht van relevante content? Youvia legt uit waarom contentmarketing onmisbaar is voor ondernemers en geeft tips waarmee je direct aan de slag kunt.