Blog categorized as Online aanwezigheid

SEO trends en ontwikkelingen 2021
Benieuwd naar de SEO trends voor 2021? Lees snel meer
Judith
19-01-21 09:58 - Comment(s)
Ondernemen tijdens de lockdown: zo pak je het aan
Nederland is opnieuw op slot. De horeca kreeg het tijdens de intelligente lockdown al zwaar te verduren. Met ingang van de nieuwe maatregelen moeten nu ook veel andere bedrijven dicht.
Thomas
19-12-20 11:17 - Comment(s)
Youvia over digitaal groeien bij New Business Radio
Tijdens de Week van de Ondernemer was Youvia te gast bij New Business Radio. Luister hier naar het volledige interview of lees de samenvatting.
Thomas
20-11-20 16:33 - Comment(s)
Intelligent omgaan met online marketing tijdens een intelligente lockdown
Hoe ga je tijdens een lockdown om met je online marketing? Youvia helpt je de zaken op een rij te zetten. En je mag altijd vragen om advies.
Gilles
07-05-20 13:26 - Comment(s)

Update 19 maart

Beste klant,


Het nieuwe coronavirus COVID-19 en de maatregelen om verspreiding ervan te voorkomen raken veel Nederlandse ondernemers.

 

Als jouw bedrijf in financiële problemen is gekomen als gevolg van het coronavirus en je vraagt Youvia om betalingsuitstel of een -regeling dan...

Adina
15-03-20 15:15 - Comment(s)
Ben je goed vindbaar in je regio?
Het wordt steeds makkelijker om ook online lokaal gevonden te worden door je klanten. Met een website, een Facebookpagina en eventueel online advertenties doe je er als ondernemer al veel aan om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken op het internet.
Website-trends van de afgelopen jaren
Plat en vrij basic. Zo zou je websites van de afgelopen jaren kunnen omschrijven. In dit artikel lichten we een aantal trends uit die je gaat terugzien.
Van een foto naar een bezoek in de winkel
Steeds vaker zetten bedrijven ook social media in om hun naamsbekendheid in de regio te vergroten bijvoorbeeld, via Facebook, Google+ of Instagram
Is jouw socialmediastrategie nog up-to-date?
Wat gebeurde er afgelopen jaar op socialmediagebied? In dit artikel praten we je bij over de ontwikkelingen binnen social media die interessant zijn voor de onlinemarketingstrategie van jouw bedrijf.
Video toevoegen aan jouw Youvia-website
Wil je jouw klanten meenemen in het verhaal van je bedrijf? Dan is video een mooie toevoeging aan je website. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. En video heeft 25 beelden per seconde.